Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070 3864646
Online Patiënten Portaal

Huisarts in Opleiding

HUISARTS in OPLEIDING  (AIOS):

Mijn naam is Yasmin Aboul-Ela en ik ben vanaf maart 2022 de nieuwe huisarts in opleiding. Ik zal het komende jaar als huisarts in opleiding werken bij Dr. Stevens.

Na het afstuderen als arts aan de Universiteit in Leiden (LUMC) heb ik een jaar ervaring opgedaan op de Kinderafdeling in het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer.

Naast mijn passie voor het werk als arts heb ik ook een passie voor ontwikkelingswerk, reizen en lekker koken.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en een mooi jaar in de praktijk!

__________________________________________________________

My name  is Yasmin Aboul-Ela and as of march 2022 I will be the new general practitioner in training. For the coming year I will be working with Dr.Stevens.

After completing my medical degree at the Leiden University (LUMC) I gained one year experience at the Paediatric department of the Langeland Hospital in Zoetermeer.

Next to my ambition working as a doctor I have a passion for humanitarian work, travelling and cooking.

I am looking forward to meeting you in the clinic!

 

Wie huisarts wil worden, moet na het behalen van het artsenexamen de specialisatie huisartsgeneeskunde volgen. Deze specialisatie duurt drie jaar. In het 1ste en 3de jaar werkt de aios in een huisartsenpraktijk. Er wordt tijdens deze specialisatie steeds gewerkt onder begeleiding van een ervaren en getrainde huisarts, de opleider huisartsgeneeskunde (supervisor).

Een huisarts in opleiding houdt zelfstandig spreekuur en legt visites af. Indien nodig zal de AIOS de huisarts (supervisor) raadplegen. Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.