Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070 3864646
Online Patiƫnten Portaal

Welkom

 

In onze wachtkamer kunt alleen met een MONDKAPJE plaatsnemen. Hebt u die niet dan graag buiten wachten tot u wordt opgehaald.

Kom alleen naar de huisartspraktijk als u een afspraak hebt. Voor vragen of afspraken maken kunt u ons het beste en het veiligste opbellen. 

We begrijpen uw bezorgdheid, daarom geven we u op de pagina CORONAVIRUS meer informatie.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

    __________________________________________

WELKOM op de website van huisartsenpraktijk D. Stevens te Voorburg. Samen met mijn team wil ik u de best mogelijke zorg bieden.

Onze praktijk bevindt zich in hetzelfde pand als de Benu apotheek Voorburg.

Vanaf 1 september 2020 t/m 30 augusutus 2021 werkt NAOUAL TIHONA bij ons in de praktijk als huisarts in opleiding (AIOS). Meer informatie op de pagina NIEUWS

Op deze website kunt u onze praktijkinformatie lezen. De informatie is ook in andere talen beschikbaar. 

De werkdagen waarop we gesloten zijn kunt vinden op de pagina Praktijk gesloten.

Bent u op zoek naar een huisarts in Voorburg? De praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen. Op deze website vindt u een inschrijfformulier. Mocht u daarover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Wij werken volgens de meest actuele richtlijnen en protocollen van de Landelijke Huisarts Vereniging. Sinds 16 mei 2014 hebben wij een kwaliteitskeurmerk (praktijkaccreditering) van de NPA. Hiermee laten we zien dat wij volgens moderne richtlijnen werken en tevens goede resultaten behalen zoals omschreven door de NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap). De praktijk wordt ieder jaar weer opnieuw beoordeeld.

De praktijk is aangesloten bij de Huisartsengroep van Voorburg en voor de avond/ nacht en weekend diensten bij de HADOKS (voormalig SMASH).