Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070-3864646
Online Patiƫnten Portaal

Welkom

Onze praktijk is verhuisd!

NIEUW adres: Prins Bernhardlaan 177, 2273DP Voorburg

Rechts van de ook verhuisde BENU apotheek.

Parkeren is b.v. mogelijk aan de achterzijde in de parkeergarage, (blauwe zone). Inrijden via Kon.Julianalaan (rechts van de MCDonalds)

_________________________________________________________

Welkom op de website van huisartsenpraktijk D. Stevens te Voorburg. Samen met mijn team wil ik u de best mogelijke zorg bieden.

Op deze website kunt u onze praktijkinformatie lezen. De informatie is ook in andere talen beschikbaar. 

Bent u op zoek naar een huisarts in Voorburg? De praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen. Op deze website vindt u een inschrijfformulier. Mocht u daarover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Wij werken volgens de meest actuele richtlijnen en protocollen van de Landelijke Huisarts Vereniging. Op 16 mei 2014 hebben wij een kwaliteitskeurmerk (praktijkaccreditering) van de NPA gekregen. Hiermee laten we zien dat wij volgens moderne richtlijnen werken en tevens goede resultaten behalen zoals omschreven door de NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap). De praktijk wordt ieder jaar opnieuw beoordeeld.

De praktijk is aangesloten bij de Huisartsengroep van Voorburg en tevens bij ELZHA (voor diabeteszorg).

Voor de avond/ nacht en weekend diensten is de praktijk aangesloten bij de SMASH (stichting mobiele artsenservice haaglanden).