Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070 3864646
Online Patiƫnten Portaal

Welkom

WELKOM op de website van huisartsenpraktijk D. Stevens te Voorburg. Samen met mijn team wil ik u de best mogelijke zorg bieden.

Nieuws: Per 1 september 2019 werkt Elja Verkijk in onze praktijk als huisarts in opleiding. Meer informatie vindt u op de pagina NIEUWS.

Onze praktijk bevindt zich in hetzelfde pand als de Benu apotheek Voorburg.

Op deze website kunt u onze praktijkinformatie lezen. De informatie is ook in andere talen beschikbaar. 

Bent u op zoek naar een huisarts in Voorburg? De praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen. Op deze website vindt u een inschrijfformulier. Mocht u daarover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de assistente.

Wij werken volgens de meest actuele richtlijnen en protocollen van de Landelijke Huisarts Vereniging. Sinds 16 mei 2014 hebben wij een kwaliteitskeurmerk (praktijkaccreditering) van de NPA. Hiermee laten we zien dat wij volgens moderne richtlijnen werken en tevens goede resultaten behalen zoals omschreven door de NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap). De praktijk wordt ieder jaar weer opnieuw beoordeeld.

De praktijk is aangesloten bij de Huisartsengroep van Voorburg en tevens bij HADOKS (voor diabeteszorg).

Voor de avond/ nacht en weekend diensten is de praktijk aangesloten bij de SMASH (stichting mobiele artsenservice haaglanden).