Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070 3864646
Online Patiƫnten Portaal

Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Wat is Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)? 

Meer informatie op PGO.nl en Ivido.nl

PGO account aanmaken

Alles over uw gezondheid op 1 plek

U kunt uw medisch dossier van onze praktijk ophalen in uw PGO.  In een PGO bewaart u alle gegevens over uw gezondheid straks op één plek. De uitslag van uw bloedonderzoek bijvoorbeeld. En een lijst van de medicijnen die u gebruikt. Maar straks ook de gegevens van uw stappenteller. Zorgverleners kunnen uw gegevens alleen bekijken als u daar toestemming voor geeft. U bepaalt zelf met wie u uw gegevens deelt.

Veiligheid staat voorop
Met een PGO kunt u persoonlijke gegevens over uw gezondheid opslaan en uitwisselen. Het is belangrijk dat dit veilig gebeurt. Ziet u het MedMij-label, dan weet u dat het veilig is. Het MedMij-label is een soort keurmerk voor PGO’s.

Contact met uw zorgverleners In PGO Ivido kunt u met uw zorgverleners chatten of videobellen. Uw zorgverleners kunnen u ook uitleg over uw behandeling sturen.

Thuis uw gezondheid meten
In PGO Ivido kunt u thuis metingen of vragenlijsten invullen. Zo hoeft u niet altijd naar de praktijk en weet uw zorgverlener toch hoe het met u gaat. U kunt de gegevens ook delen met bijvoorbeeld mantelzorgers. Uw eigen medicatiegegevens kunt u bijwerken en begrijpelijke informatie over uw medicatie is te bekijken, door middel van een Kijksluiter.

Zelfmetingen kunt u bijhouden, zoals gewicht, temperatuur en bloedglucose. Men kan dit kunnen dit op de telefoon meenemen naar de praktjk en die zo met de huisarts of POH delen.

PGO account aanmaken