Huisartsenpraktijk D. Stevens

Prins Bernhardlaan 177
2273 DP Voorburg
070 3864646
Online Patiƫnten Portaal

Spreekuur

Spreekuur

let op : 1 klacht = 1 consult = 10 min !

Er wordt elke dag spreekuur gehouden door de huisartsen. We werken alleen op afspraak. Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden door de assistente of u kunt gebruik maken van het telefonisch spreekuur met de dokter. U hoeft dan niet naar de praktijk te komen. Een afspraak voor het  telefonische spreekuur met de dokter loopt ook via de assistente. Zij noteert uw vraag of klacht en vertelt u wanneer u daarover door de huisarts wordt teruggebeld. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek bij u afleggen.

Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Belt u in dat geval tenminste 24 uur van tevoren en geef door dat u niet kunt komen.  
Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Op Thuisarts.nl vindt u antwoorden en advies op veel medische vragen.

Met de app Moet ik naar de dokter? kunt u zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen. Moetiknaardedokter.nl

E-consult

Voor niet dringende medische vragen kunt u ook gebruik maken van een e-consult (digitaal consult). 

Keuringen

Wilt u gekeurd worden voor uw rijbewijs, verzekering of duiken? Ook dit is bij ons mogelijk.

Op de praktijk worden rijbewijskeuringen voor het CBR gedaan. Ook kunt u hier terecht voor duikkeuringen. Deze worden gedaan volgens de NOB (Ned. onderwatersport bond) richtlijnen. Dokter Stevens is een CMAS gecertificeerd duiker. Deze keuringen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en moeten dus zelf betaald worden.

SPOEDEISENDE HULP

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Het is wel het beste om even vantevoren te bellen zodat de huisarts rekening kan houden met uw komst of kan hij een huisbezoek in overweging nemen.